Blog
Výživa a príjem bielkovín u detí – Junior Proteín
Tým, že sa výrobca WeFood Nutrition rozhodol vyrábať produkt s týmto názvom, občas rozpútava búrlivé diskusie. A je to možná správne, pretože často narážame na zažité mýty. Rada ľudí…
Ako užívať kreatinín
Čo sa týka kreatinínu, môžeme sa často potykať s otázkou, ako by sa mal užívať, aby boli výsledky čo najlepšie. Chcete užívať kreatinín, ale neviete ako? Všetko sa dočítate v tomto…
Prečo náhrada stravy?
Možná si kladiete otázku, prečo vôbec existujú alternatívy bežného jedlá, ako je náhrada stravy WeFood GO MRP? Na tuto otázku Vám odpovieme v tomto článku.
Kvalita bielkovín – DIAAS
DIAAS je nová metóda pre stanovenie kvality bielkovín v ľudskej výžive. DIAAS znamená „Digestible Indispensable Amino Acid Score“. Metoda DIAAS bola vydaná Organizáciou OSN pre výživu a…
Omega-3 mastné kyseliny
Omega-3 mastné kyseliny hrajú dôležitú rolu vo výžive človeka. V nasledujúcim článku sa budeme zabývať informáciami v zmysle zloženia a chemické štruktúry, rozdiely medzi…
Kvalita bielkoviny PDCAAS
Metoda PDCAAS bola prijatá organizáciami FAO a WHO ako preferovaná metóda pre meranie hodnoty bielkovín v ľudskej výžive. Metodika PDCAAS v súčasnosti asi tým…
Komplexný multivitamín VitaX
Jedná sa o kombináciu vitamínov, minerálov a rastlinných extraktov s obsahom fytonutrientov v kombinácii zvolenej tak, aby vyhovovala špecifickým požiadavkám mužov alebo žien podľa…
Komplex enzýmov DigeZyme®
Spoločnosť WeFood sa snaží ponukať vždy to najlepšie, preto zvolila ako enzýmy osvedčenú kvalitu reprezentovanú multi-enzymatickým komplexom DigeZyme®.
Ako poznať kvalitný proteín?
Počet proteínov rôznych značiek stále raste. Ako sa ale vyznať v širokej ponuke proteínov? Ako vybrať naozaj kvalitný proteín?
Prečo sú proteíny dôležité?
Každý si niekedy tuto otázku isto položil. Ti z vás, ktorí športujú už dlhšiu dobu, si možná nepamätajú, že i oni kedysi riešili základy doplnkovej výživy. Pre vás bude…
Je proteín vhodný pre detí?
V prípade, že diéta nekonzumuje potrebné množstvo bielkovín, môžu byť proteínové nápoje ich vhodným zdrojom. Je ale na mieste sa zamyslieť nie len nad množstvom, ale i nad…
Natívny proteín
Natívny proteín sa vyrába filtráciou priamo z čerstvého mlieka. Získavame tak natívny mliečny izolát. Použitie mlieka ako východiskovej suroviny je tak kľúčovým faktorom…
Dávkovanie proteínov
Pokiaľ športujete a zajímate sa o stravu isto vás zaujíma, koľko bielkovín denne konzumovať. Správne dávkovanie proteínu neboli bielkovín by malo vychádzať z niekoľkých parametrov….